Dagboek-agenda

Klant
Uitgave in eigen beheer
Branche
Relatiegeschenk 2D3D
Service
Concept, ontwerp & typografie

Drie dagboekagenda’s als relatiegeschenk voor de opdrachtgevers van 2D3D, en de opdrachtgevers van de drukkerij die de agenda gedrukt heeft. Alle drie de agenda’s zijn zowel nationaal als internationaal in de prijzen gevallen door hun opvallende en originele concept en de grafisch perfect uitgevoerde afwerking door drukkerij & binder. Agenda’s in opdracht van 2D3D.

Lees het hele verhaal

ME’05

Het thema van de ME-agenda is het individu (Me), in relatie tot de rest van de wereld. Enkele belangrijke subthema’s zijn ‘Me and my parents’, ‘Me and my family’, ‘Me and my friends’, ‘Me and my neighbours’, ‘Me and my street’ en ‘Me and my city’.

Seizoenen’06

Deze agenda heeft de vier jaargetijden als thema, die elk te herkennen zijn aan hun eigen kleur. Voor elke maand is er een woordassociatie gemaakt die iets zegt over de maand en het seizoen. De eerste zes maanden en de laatste zes maanden zijn bovendien via begrippenparen met elkaar verbonden, zoals ‘zwart-kleur’, ‘binnen-buiten’ en ‘jong-oud’.

Emotion’09

Het uitgangspunt van deze agenda zijn de zes basisemoties: anger, happiness, fear, sorrow, horror en surprise. De emoties hebben allemaal een eigen kleur meegekregen en zijn op een pakkende manier verwerkt in tekst, beeld en illustraties.


Kijk ook eens naar